• Novinky

            • KARNEVAL

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album KARNEVAL.

              V tento deň bolo v materskej škole veselo. Deti si už dávno predtým medzi sebou pošuškávali, čim budú na karnevale. Doniesli si masky a razom sa zmenili na rozprávkové postavičky: krásne princezné, udatných bojovníkov, veselé zvieratká a majstrov rôznych profesií. Deti sa zabávali, tancovali, spievali a súťažili. O zábavu sa im starali pani učiteľky. Rodičia sa taktiež postarali o občerstvenie a chvála im patrí aj za snahu pri zaobstarávaní masiek. Deti si z karnevalu domov odniesli veľa zážitkov a pekné odmeny – veselé diplomy a balónik. Pani kuchárky nám tradične upiekli výborné fašiangové šišky.

            • Darujte 2% MŠ Mokrance

            • Vážení rodičia a priatelia školy,

              dovoľujeme si Vás osloviť vo chvíli, keď máme možnosť sa rozhodnúť, kto dostane 2% z našich minuloročných daní. Obraciame sa preto na Vás s prosbou, aby ste tieto finančné prostriedky venovali našim- vašim deťom a takto podporili výchovno- vzdelávací proces v našej MŠ. Finančné prostriedky budú použité na:

              - skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole

              - skvalitnenie vybavenia školy

              Dovoľte nám vopred sa Vám poďakovať za prejavenú dôveru našej MŠ a pomoc deťom, ktorú ste prejavili 2% svojich daní v prospech nášho Združenia rodičov pri Materskej škole v Mokranciach – Sovičky

              Obchodné meno: Združenie rodičov pri Materskej škole v Mokranciach – Sovičky Mokrance

              Právna forma:      Občianske združenie

              IČO:                       52640299

              Sídlo:                      Nová 412/45, 045 01 Mokrance

              Č.ú.:                       SK37 5200 0000 0000 1881 0503

               

               

            • Interaktívne vzdelávanie - Zúbky ako perličky

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album Interaktívne vzdelávanie - Zúbky ako perličky.

              Dňa 31.1. a 1.2. sa v našej MŠ v rámci dopoludňajšej výchovno-vzdelávacej činnosti uskutočnilo interaktívne vzdelávanie o dentálnej hygiene pod názvom ZÚBKY AKO PERLIČKY. Celý deň sme sa venovali našim zúbkom a plnili rôzne úlohy. Deti zvládli všetky úlohy na jednotku a tak nesmel chýbať darček na záver. Deti sa v priebehu týchto dní oboznámili s prevenciou vzniku zubného kazu, správnym spôsobom starostlivosti o svoje zúbky, potravinami, ktoré zúbkom škodia a ďalšími zaujímavosťami zo sveta zúbkov. Na záver sme si zahrali hru na Zubožrúta.