• Novinky

            • Rozlúčka predškolákov

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album Rozlúčka predškolákov.

              V tento výnimočný deň sa s nami lúčili naši predškoláci - Peťko, Dominik, Isabellka, Emilka, Adrián, Kristián, Oliver, Tibor, Jožko, Olívia, Emily, Bella, Marco a Sofia. Prešli sme sa z batôžkami po dedine a cestou dostali množstvo dobrôt. Navštívili sme aj pána starostu na obecnom úrade a krásne prekvapenie nás čakalo aj v espresso clube Safi. Po krátkom oddychu sme rodičom predviedli poctivo nacvičený program. Za odmenu po náročnom dni deti čakalo nádherné pohostenie, ktoré pre nich pripravili rodičia. Predškolákom želáme, aby sa im v škole darilo a aby na pani učiteľky a pekné chvíle strávené v MŠ nikdy nezabudli.

            • Sovička Huhu na cestách :)

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album Sovička Huhu na cestách :).

              V tomto šk. roku sme odštartovali nový projekt, v rámci ktorého ste mali možnosť s našou Sovičkou Huhu stráviť pekné chvíle aj mimo priestorov našej materskej školy. Sovička s Vami navštívila mnoho krásnych miest. Pekne ste sa o ňu starali a urobili si s ňou nádherné fotky. Veríme, že ste si chvíle so sovičkou užili a že ju neprestanete ani v budúcnosti brávať so sebou na výlety. Sovička Huhu nedočkavo v našej MŠ čaká na každú jednu príležitosť vyraziť si s Vami za dobrodružstvom. Pre inšpiráciu do budúcna prikladáme fotografie z Vašich výletov. :)

            • Rozlúčková párty s DETIČKOVOM

            • Rozlúčková párty všetkých detičiek našej MŠ dopadla na výbornú. V rámci popoludnia  prebehlo aj pasovanie predškolákov s maskotmi.  Deti si užili veľa radosti, zábavy v príjemnej atmosfére. Ďakujeme DETIČOVO, ste super. Za občerstvenie a lízatká ďakujeme rodine Blaškovej.

               

            • Návšteva kaštieľa v Betliari

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album Návšteva kaštieľa v Betliari.

              V tento deň sme mali nezabudnuteľný zážitok z návštevy kaštieľa v Betliari. Dozvedeli sme sa veľa zaujímavého, spoznali sme doteraz nepoznané. Samozrejme nesmela chýbať ani krátka prechádzka v parku Andrássyovcov a malé občerstvenie. Počasie nám v tento deň prialo, vďaka čomu máme za sebou krásny výlet a plno zážitkov.

            • Divadlo SARUS - O krtkovi a jeho kamarátoch

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadlo SARUS - O krtkovi a jeho kamarátoch.

              "Nesúď knihu podľa obalu". Toto príslovie bolo hlavnou myšlienkou rozprávkového príbehu o krtkovi a jeho kamarátoch, ktorý nám predviedli herečky Divadla Sarus. Pripomenuli nám, že vzájomná tolerancia je v našich vzťahoch veľmi dôležitá a potrebná. Krtko zažil veľa dobrodružstiev so svojimi kamarátmi myškou, zajačikom a ježkom. Naše deti rozosmiali, roztancovali a spoločne sme si aj zaspievali.

            • Sokoliari majstra VAGANA v MŠ

            • Zážitok, ktorý sa tak často nezažíva, prežili dnes naše deti, keď do MŠ zavítali sokoliari majstra VAGANA.  Deti videli úchvatnú ukážku sokoliarstva spojenú s krásnym sprievodným slovom, zážitkom z dotyku. Sokoliari nám predstavili  nádherných dravcov, porozprávali o tom, koľko trpezlivosti, rešpektu a poznanie  povahy dravcov musí sokoliar vynaložiť, keď chce dravca vycvičiť. Ich úsilie deti odmenili veľkým potleskom.

               

            • Deň detí v našej MŠ

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň detí v našej MŠ.

              Tento výnimočný deň sme spoločne oslávili a deti čakalo dopoludnie plné zábavy, hier, súťaží a zaujímavých aktivít. Nechýbalo ani krásne slnečné počasie a tak nám nič nebránilo užiť si zábavu naplno. Na záver dňa čakalo na deti prekvapenie v podobe balíčka, v ktorom sa skrýval balónik, bublifuk a sladká odmena. Za tieto milé pozornosti pre naše deti ďakujeme rodine Škobjakovej.